Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green14g46kcal3.4g6.9g0.1g1.7g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g14g23kcal1.1g0.7g1.7g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g198kcal9.8g18.6g8.2g4.8g
Valittu annoskoko129g99kcal4.9g9.3g4.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna64g50kcal2.5g4.7g2.1g1.2g
Arvot/100g100g77kcal3.8g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764