Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 66g12kcal1.2g0.3g0.3g1.3g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.3g2.5kcal0.2g0.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g145kcal0.9g1.3g15.4g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g359kcal5g5.2g35g3.2g
Valittu annoskoko129g180kcal2.5g2.6g17.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g90kcal1.3g1.3g8.8g0.8g
Arvot/100g100g140kcal1.9g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958