Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g37g91kcal6.4g0g7.3g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g26g37kcal5.2g0g1.8g0g
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Mustapippuri 1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Persilja 2.6g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g291kcal25g5g18.4g3.6g
Valittu annoskoko129g145kcal12.5g2.5g9.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna64g73kcal6.3g1.3g4.6g0.9g
Arvot/100g100g113kcal9.7g1.9g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118654