Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g52g40kcal1.2g0.3g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)52g44kcal0.5g1.8g3.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Margariini, flora kevyt 40 2.1g7.9kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g197kcal4g6.6g16.6g1g
Valittu annoskoko129g99kcal2g3.3g8.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna64g49kcal1g1.7g4.2g0.3g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147