Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g31g12kcal0.2g2.8g0g0.8g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g16g60kcal2.3g11.7g0.5g1.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g171kcal5g35.6g1g4.2g
Valittu annoskoko129g85kcal2.5g17.8g0.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna64g43kcal1.3g8.9g0.3g1.1g
Arvot/100g100g66kcal1.9g13.8g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970