Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.3g5.4kcal0.3g0.9g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 10g1.8kcal0.2g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g193kcal18.4g7.4g9g2.4g
Valittu annoskoko129g96kcal9.2g3.7g4.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna64g48kcal4.6g1.9g2.3g0.6g
Arvot/100g100g75kcal7.2g2.9g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437