Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 45g50kcal9.4g0g1.3g0g
Lanttu 27g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 13g28kcal2g0.1g2.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)36g57kcal1g1g5.4g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g297kcal25.8g6g18.4g1.2g
Valittu annoskoko129g148kcal12.9g3g9.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g74kcal6.5g1.5g4.6g0.3g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085