Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 200g35kcal3.7g0.8g1g3.8g
Chili paprika punainen72g29kcal1.4g6.5g0g0g
Maissi jyvät 159g228kcal4.5g40.6g3.8g5.9g
Fetajuusto, Milbona80g224kcal16g0.4g17.6g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g240g182kcal12.7g41.8g1g10.8g
Kana 240g453kcal48.7g0g28.8g0g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g160g48kcal3.2g11.2g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.8g26kcal0g0g2.9g0g
Chilikastike, Felix120g120kcal2.4g25.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g2696kcal185.6g254g110.6g41.2g
Valittu annoskoko1280g1348kcal92.8g127g55.3g20.6g
Annoskoko puolitettuna640g674kcal46.4g63.5g27.7g10.3g
Arvot/100g100g105kcal7.2g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361