Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g366g1170kcal80.5g212.1g3.7g43.9g
Sokeri 366g1484kcal0g365.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 549g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g5309kcal161g1154.8g7.4g87.8g
Valittu annoskoko1280g2655kcal80.5g577.4g3.7g43.9g
Annoskoko puolitettuna640g1327kcal40.3g288.7g1.9g22g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976