Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 1565g274kcal28.6g6.3g7.8g29.7g
Chili paprika punainen563g225kcal11.3g50.7g0g0g
Maissi jyvät 1239g1781kcal34.8g317.3g29.7g45.9g
Fetajuusto, Milbona626g1753kcal125.2g3.1g137.7g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g1878g1424kcal99.5g326.8g7.5g84.5g
Kana 1878g3538kcal380.3g0g225.4g0g
Valkosipuli 22g24kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g1252g376kcal25g87.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 38g199kcal0.1g0.2g22.5g0g
Chilikastike, Felix939g939kcal18.8g197.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21064kcal1450.6g1985.6g865.2g321.2g
Valittu annoskoko10000g10532kcal725.3g992.8g432.6g160.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5266kcal362.7g496.4g216.3g80.3g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361