Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)977g264kcal12.7g46.9g2g16.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g1563g422kcal20.3g75g3.1g26.6g
Valkosipuli 195g212kcal15.4g31.8g1.2g4.1g
Herkkusieni 391g62kcal8.2g1.2g1.3g5.9g
Vesi4688g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1953g412kcal23.4g66.4g3.9g41g
Adzika kaste 220ml98g160kcal5.9g25.4g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl137g1231kcal0g0g136.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5524kcal171.8g493.4g304.2g188.4g
Valittu annoskoko10000g2762kcal85.9g246.7g152.1g94.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1381kcal43g123.4g76.1g47.1g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149