Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 23g17kcal2.9g0.2g0.1g1.6g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 41g357kcal0g0g40.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1003kcal29.8g204.5g3.5g10.2g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)225g584kcal58.4g3.4g38.2g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g180g205kcal25.2g1.8g10.8g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)180g72kcal3.1g14.7g0.2g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g120g72kcal0.5g18g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2568g4619kcal239.8g485.2g186.6g24.6g
Valittu annoskoko1284g2310kcal119.9g242.6g93.3g12.3g
Annoskoko puolitettuna642g1155kcal60g121.3g46.7g6.2g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776