Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Sokeri 115g465kcal0g114.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g401kcal11.9g81.8g1.4g4.1g
Vispikerma Flora 20%225g494kcal6.7g11.2g44.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki225g126kcal19.1g11.2g0.4g0g
Mansikka 180g84kcal0.9g15.1g0.4g3.4g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)225g135kcal1.1g29.2g1.1g4.7g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g3988kcal129.2g530.4g137g24.4g
Valittu annoskoko1287g1994kcal64.6g265.2g68.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna644g997kcal32.3g132.6g34.3g6.1g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653