Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha787g1306kcal149.5g0g78.7g0g
Voi 17g122kcal0.2g0.1g13.7g0g
Sipuli (kuorittu)146g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 225g144kcal7.2g10.8g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 112g160kcal14.1g0.3g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g3545kcal345.8g36.4g224.2g5g
Valittu annoskoko1287g1772kcal172.9g18.2g112.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna644g886kcal86.5g9.1g56.1g1.3g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689