Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 225g174kcal39.5g0g1.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 15g134kcal0g0g15.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 6.2g19kcal0.6g2.1g0.9g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 225g77kcal2.5g12.1g0.4g6.5g
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.4g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2574g966kcal90.2g54.2g37.4g23.4g
Valittu annoskoko1287g483kcal45.1g27.1g18.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna644g242kcal22.6g13.6g9.4g5.9g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804