Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6213g4707kcal116.2g958g12.4g62.1g
Kananmuna kuoreton 339g484kcal42.4g1g34.8g0g
Kauralese 155g559kcal28g70.8g12g27.2g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 621g2132kcal63.3g434.9g7.5g21.7g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)994g1213kcal21.9g270.4g3g8g
Kananmuna kuoreton 342g487kcal42.7g1g35g0g
Kananmuna, keitetty 683g975kcal85.4g2.1g70g0g
Maito, Kevyt621g286kcal19.9g29.8g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21685kcal839.6g3536g368g238g
Valittu annoskoko10000g10842kcal419.8g1768g184g119g
Annoskoko puolitettuna5000g5421kcal209.9g884g92g59.5g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196