Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 469g158kcal3.2g25.8g0.5g6.6g
Sokeri 199g809kcal0g199.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g9g29kcal1g5.6g0.7g2.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g4.7g12kcal0.2g3.7g0.2g2.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g75kcal0g18.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl469g1595kcal9.4g14.1g164.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g5359kcal27.6g534g331.2g23.6g
Valittu annoskoko1288g2679kcal13.8g267g165.6g11.8g
Annoskoko puolitettuna644g1340kcal6.9g133.5g82.8g5.9g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891