Juhlava kaurapuuro

Kiehauta vesi.

Lisää kauraryynit imeytymään.

Kun vesi on abt imeytynyt, lisää maito.

Jätä porisemaan hiljaisella tulella n. 45 minuutiksi, sekoittele välillä niin kypsyy tasaisesti, mausta lopuksi suolalla.

Keittoastiaksi sopii teflon- tai valurautapata, siis joku semmoinen astia mihin maito ei pala helposti kiinni.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1304g4696kcal187.8g768.3g91.3g122.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5435g2477kcal163g260.9g81.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3261g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14346kcal701.6g2058.4g345.6g245.2g
Valittu annoskoko10000g7173kcal350.8g1029.2g172.8g122.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3587kcal175.4g514.6g86.4g61.3g
Arvot/100g100g72kcal3.5g10.3g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73103