Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vadelma 50g20kcal0.5g2g0.4g1.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g4.9g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe2.5g7.2kcal0g1.4g0g1g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 10g28kcal1.5g0g2.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 30g13kcal2.9g0.1g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g15g62kcal11.6g0.9g1.3g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)15g52kcal2.1g8.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g448kcal37.2g35.2g15.4g5.6g
Valittu annoskoko129g224kcal18.6g17.6g7.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna65g112kcal9.3g8.8g3.9g1.4g
Arvot/100g100g174kcal14.4g13.6g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177