Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.4g3.3kcal0.6g0g0g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Ruisjauho, 1 dl31g100kcal3.4g20g0.7g4.3g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 17g54kcal1.8g10.2g0.4g0.9g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 19g52kcal0.4g0.6g5.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g19g36kcal3.6g0g2.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g630kcal19.8g62.2g32.4g11.4g
Valittu annoskoko129g315kcal9.9g31.1g16.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna65g158kcal5g15.6g8.1g2.9g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.6g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407