Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 23g7.3kcal0.1g0.8g0.2g0.7g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.6g12kcal0g2.9g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1g6.2kcal0.1g0.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g116kcal0.4g24.6g1.2g1.4g
Valittu annoskoko129g58kcal0.2g12.3g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna65g29kcal0.1g6.2g0.3g0.4g
Arvot/100g100g45kcal0.2g9.5g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353