Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 52g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Katkarapu 8.9g6.1kcal1.3g0g0.1g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g95kcal6g7.8g3.4g2.8g
Valittu annoskoko129g48kcal3g3.9g1.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna65g24kcal1.5g2g0.9g0.7g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834