Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g77g27kcal1.9g2.7g0g1.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g22g61kcal4.2g0g4.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Kanttarelli, tuore, annos 100g11g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g211kcal13.4g12.2g9.8g4.6g
Valittu annoskoko129g106kcal6.7g6.1g4.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna65g53kcal3.4g3.1g2.5g1.2g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493