Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 47g13kcal0.6g1.9g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 4.7g1.6kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g114kcal1.6g14.8g4.4g3.2g
Valittu annoskoko129g57kcal0.8g7.4g2.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna65g29kcal0.4g3.7g1.1g0.8g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.7g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976