Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 85g165kcal15.8g0g11.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g35g39kcal0.8g1.4g3.5g0g
Tilli, tuore 8.4g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g414kcal33.8g3.2g30g0.4g
Valittu annoskoko129g207kcal16.9g1.6g15g0.2g
Annoskoko puolitettuna65g104kcal8.5g0.8g7.5g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676