Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Valkokaali keräkaali 63g17kcal0.7g2.5g0.1g1.3g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g16g19kcal0.4g0.7g1.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen25g35kcal4.7g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g165kcal12g8.4g8g3.4g
Valittu annoskoko129g82kcal6g4.2g4g1.7g
Annoskoko puolitettuna65g41kcal3g2.1g2g0.9g
Arvot/100g100g64kcal4.6g3.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744