Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali45g10kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g4.5g13kcal0.8g0g1g0g
Siirappi 2.2g6.8kcal0g1.7g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g3.9g13kcal0.4g2.5g0.1g0.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 22g28kcal4.5g0g1.1g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g200kcal13g15g9.4g4g
Valittu annoskoko129g100kcal6.5g7.5g4.7g2g
Annoskoko puolitettuna65g50kcal3.3g3.8g2.4g1g
Arvot/100g100g78kcal5g5.8g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970