Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 19g60kcal5g0g4.5g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g35g18kcal0.5g3.9g0.1g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g184kcal12.6g8g11.6g1g
Valittu annoskoko129g92kcal6.3g4g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna65g46kcal3.2g2g2.9g0.3g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901