Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.8g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Vesi71g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g55kcal1g7.2g2.4g2.6g
Valittu annoskoko129g27kcal0.5g3.6g1.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna65g14kcal0.3g1.8g0.6g0.7g
Arvot/100g100g21kcal0.4g2.8g0.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265