Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen44g61kcal8.3g0g3.1g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g5.5g6kcal0.3g1.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 55g13kcal1g1.2g0.2g1.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g16g59kcal4.6g0.3g4.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g317kcal29g6.4g19g3g
Valittu annoskoko130g159kcal14.5g3.2g9.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna65g79kcal7.3g1.6g4.8g0.8g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349