Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 18g20kcal2.9g0g0.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g8.8g22kcal1.2g0.3g1.8g0g
Pinaattipakaste 150g6.6g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g8.8g4.6kcal0.5g0.5g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g142kcal10.8g10.4g5.6g1.6g
Valittu annoskoko130g71kcal5.4g5.2g2.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna65g36kcal2.7g2.6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369