Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Oltermanni, perinteinen5g18kcal1.3g0g1.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g23g135kcal4.7g1.5g12.2g0g
Rahka, valio5g3.3kcal0.5g0.2g0g0g
Keräkaali, 100g50g12kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hunaja 2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu18g30kcal5.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g523kcal27.8g11.6g39.8g3g
Valittu annoskoko130g262kcal13.9g5.8g19.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna65g131kcal7g2.9g10g0.8g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436