Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 44g47kcal10.1g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keskiarvo 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g5.9g3.5kcal0.3g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana258g150kcal22.6g6.8g2.8g2.2g
Valittu annoskoko129g75kcal11.3g3.4g1.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna65g38kcal5.7g1.7g0.7g0.6g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.6g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872