Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g10g34kcal2.1g6.2g0.1g1.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sieni tatti, hapero 42g12kcal0.8g1.2g0.2g0.8g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g4.2g13kcal0.3g2.4g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g10g39kcal3.1g0g2.9g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g370kcal14.8g24.2g23g6g
Valittu annoskoko130g185kcal7.4g12.1g11.5g3g
Annoskoko puolitettuna65g92kcal3.7g6.1g5.8g1.5g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144