Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 8.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 3.8g14kcal0.3g3g0g0.1g
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 13g23kcal2.6g0.2g1.3g0g
Maissi jyvät 2.7g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Tomaattimurska 13g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour6.7g20kcal0.2g0.3g2g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g155kcal7.2g12.4g8.2g2.2g
Valittu annoskoko130g78kcal3.6g6.2g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna65g39kcal1.8g3.1g2.1g0.6g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.8g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915