Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 8g32kcal0g7.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.8g70kcal0g0g7.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g62g21kcal0.1g4.4g0.2g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Leseseos (3 viljan)6.2g16kcal1g2.1g0.4g1.9g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g440kcal8.4g55g19.8g6.8g
Valittu annoskoko130g220kcal4.2g27.5g9.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna65g110kcal2.1g13.8g5g1.7g
Arvot/100g100g170kcal3.2g21.2g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109