Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 47g50kcal1.9g9.1g0.4g0.8g
Hk, sininen lenkki 580g55g125kcal5.5g3.4g9.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka24g8.2kcal0.7g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana259g370kcal16.4g27.6g20.8g2g
Valittu annoskoko130g185kcal8.2g13.8g10.4g1g
Annoskoko puolitettuna65g92kcal4.1g6.9g5.2g0.5g
Arvot/100g100g143kcal6.3g10.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876