Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu38g55kcal6.3g0.6g3.2g0.9g
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g2.1g3.8kcal0.1g0.9g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Parsa puhdistettu 35g11kcal1g0.7g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 16g4.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.2g8.1kcal0.3g0.1g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g238kcal16.2g14.2g12.2g6.4g
Valittu annoskoko130g119kcal8.1g7.1g6.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna65g60kcal4.1g3.6g3.1g1.6g
Arvot/100g100g92kcal6.2g5.5g4.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927