Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa85g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%28g71kcal4.2g0.9g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g3.1g9kcal0.3g0.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g196kcal10g8.4g13.6g1.6g
Valittu annoskoko130g98kcal5g4.2g6.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna65g49kcal2.5g2.1g3.4g0.4g
Arvot/100g100g75kcal3.8g3.2g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175