Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g475g1805kcal33.7g238.9g77g8.6g
Raparperi 313g105kcal2.2g17.2g0.3g4.4g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g250g475kcal6.5g13g45g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g6093kcal119.4g767.2g273g26g
Valittu annoskoko1290g3046kcal59.7g383.6g136.5g13g
Annoskoko puolitettuna645g1523kcal29.9g191.8g68.3g6.5g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355