Lämpimät leivättömät leivät

Viipaloi kesäkurpitsa vaakasuunnassa, asettele tasaiset siivut uunipellille tai vuokaan
lado päälle tonnikalaa ja ripottele hiukan pizzamaustetta.

lisää siivut juustoa ja pyöreät kurpitsan ulkosiivut "kanneksi"
Laita vielä toiset siivut juustoa.

200-asteiseen uuniin siksi aikaa että kurpitsat pehmenevät ja juusto sulaa kauniisti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5228g944kcal29.3g130.7g20.9g36.6g
Tonnikala öljyssä 3030g5750kcal821.7g0g272.7g0g
Edam 17%1743g4757kcal487.9g34.9g296.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22901kcal2677.8g331.2g1179.6g73.2g
Valittu annoskoko10000g11451kcal1338.9g165.6g589.8g36.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5725kcal669.5g82.8g294.9g18.3g
Arvot/100g100g115kcal13.4g1.7g5.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229204