Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g150g21kcal2.9g1.8g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 751g569kcal14g115.8g1.5g7.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Sinappi 24g32kcal1.1g3.4g1.4g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)11g2.3kcal0g0.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 68g597kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2586g3172kcal99.2g248.6g192.6g17.6g
Valittu annoskoko1293g1586kcal49.6g124.3g96.3g8.8g
Annoskoko puolitettuna647g793kcal24.8g62.2g48.2g4.4g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174