Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali532g112kcal6.4g18.1g1.1g11.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 406g925kcal77.2g0g69.1g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 6.9g15kcal2.1g0.4g0.5g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g63g7.5kcal0.9g0.9g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g125g425kcal2.5g3.8g45g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g3164kcal195.4g46.8g245.6g22.6g
Valittu annoskoko1295g1582kcal97.7g23.4g122.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna648g791kcal48.9g11.7g61.4g5.7g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513