Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g73g248kcal10.2g0g22.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.3g45.5g0.4g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Veripalttu (Tapola), annos 200g233g534kcal25.7g39.7g37.3g0g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g2015kcal83.2g176.6g120.8g8.8g
Valittu annoskoko1295g1008kcal41.6g88.3g60.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna648g504kcal20.8g44.2g30.2g2.2g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337