Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell234g257kcal53.7g0g4.9g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g263g45kcal5g5.5g0.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow263g53kcal7.9g5.3g0g6.6g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%146g190kcal4.4g2.9g19g0.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)117g193kcal3.5g4.7g17.5g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g88g307kcal24.5g1.8g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2590g2367kcal202.6g57.2g151.2g19.4g
Valittu annoskoko1295g1183kcal101.3g28.6g75.6g9.7g
Annoskoko puolitettuna648g592kcal50.7g14.3g37.8g4.9g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515