Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 225g73kcal1g7.8g1.6g7.4g
Sokeri 153g622kcal0g153g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g57kcal0g14g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g1504kcal2g349.6g3.2g15.2g
Valittu annoskoko1296g752kcal1g174.8g1.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna648g376kcal0.5g87.4g0.8g3.8g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100771