-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g450g113kcal5.9g18g1.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g748kcal85.6g0g45g0g
Keittojuurekset, Rainbow169g42kcal1.5g8.1g0.5g0g
Paprika punainen 180g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)12g35kcal1.2g2.2g2.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g1998kcal192.6g76g100.2g8.2g
Valittu annoskoko1296g999kcal96.3g38g50.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna648g500kcal48.2g19g25.1g2.1g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149479