Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 805g610kcal15.1g124.2g1.6g8.1g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Kauralese 20g73kcal3.6g9.2g1.5g3.5g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g276kcal8.2g56.4g1g2.8g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)129g157kcal2.8g35g0.4g1g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Kananmuna, keitetty 89g126kcal11.1g0.3g9.1g0g
Maito, Kevyt81g37kcal2.6g3.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g2810kcal108.8g458.4g47.6g30.8g
Valittu annoskoko1296g1405kcal54.4g229.2g23.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna648g703kcal27.2g114.6g11.9g7.7g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196