Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 100g13kcal1.1g1g0.2g1g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g30g7.5kcal0.7g0.6g0.1g0.4g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 500g101kcal2.5g19.6g0.3g3.1g
Cantaloupe meloni250g50kcal1.5g10.2g0.2g2.2g
Mansikka 250g116kcal1.2g21g0.5g4.7g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g100g322kcal22g1.5g25g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g10g4.4kcal0.3g0.8g0.1g0.7g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g14g13kcal0.2g2.6g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2593g2000kcal59.2g115g136.8g24.4g
Valittu annoskoko1297g1000kcal29.6g57.5g68.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna648g500kcal14.8g28.8g34.2g6.1g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189