Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Vesi613g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g25g22kcal0.7g0.9g1.7g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g438g110kcal5.7g18.4g0.9g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.8g6.2kcal0.2g1g0.3g0.6g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g61g159kcal6.1g28.8g1.8g3.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton88g140kcal7g3.5g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2597g1166kcal42.2g120g56.2g10.6g
Valittu annoskoko1299g583kcal21.1g60g28.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna649g292kcal10.6g30g14.1g2.7g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175